OM OS

Tillid er vigtigt

Hos Skt. Knudsgades Tømrer & Snedkerforretning har vi kvalitet, service og tillid i centrum. Vi er omhyggelig og grundige med vores arbejde og står altid klar til at yde kompetent og professionel rådgivning. 

Vi sætter en ære i at være en attraktiv, åben, lydhør og ansvarlig arbejdsplads, der tiltrækker seriøse og loyale medarbejdere, samtidig med at vi fremstår som en kompetent og resultatorienteret virksomhed overfor vores kunder.

Vi vægter desuden gennemsigtighed og tillid højt, så du føler dig tryg, når du vælger os til en opgave.

25 års samarbejde med IKEA

Vi har haft et tæt og forpligtende samarbejde med IKEA i over 25 år, hvor vi står for montering og installering af IKEA-køkkener- og badeværelser på hele Fyn og Øerne. 

Vi er derfor eksperter i montering af IKEA’s produkter og rådgiver og vejleder gerne vores kunder i, hvilken løsning, der er den rette for dem.

Alle fagligheder samlet ét sted

Hos Skt. Knudsgades Tømrer & Snedkerforretning har vi alle de håndværksmæssige fag og kompetencer tilknyttet. Vi samarbejder med både elektrikere, tømrer, gulvlæggere og meget mere, så vi kan tilbyde vores kunder en alt-i-én-løsning, hvor de kun skal have kontakt til en os, uanset hvad de skal have lavet. 

På den måde slipper du som kunde for at skulle henvende dig til forskellige håndværkerforretninger, men får i stedet en totalløsning hos en og samme håndværker.