Køkkenmontering

Hos Skt. Knudsgades Tømrer & Snedkerforretning har vi haft et professionelt og forpligtende samarbejde med IKEA i mere end 25 år. Her har vi i mere end et kvartårhundrede monteret køkkener- og badeværelser til stor tilfredshed for vores mange kunder.

Få det bedste ud af dit nye køkken

Et nyt og lækkert køkken fortjener at blive samlet og monteret fagligt korrekt. Vil du have den fulde fornøjelse af dit nye IKEA-køkken, så lad os gøre det for dig som din professionelle faglige håndværker.

Hos Skt. Knudsgades Tømrer & Snedkerforretning samler, monterer og installerer vi dit nye IKEA-køkken for dig. Det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage og nyde synet af dit nye køkken. Vi sørger tilmed for bortskaffelse af al emballage.

Med 25 års erfaring i montering af IKEA-køkkener, er vi eksperter på området. Vi tør godt sige, at vi er de bedste på markedet, når det handler om montering af nye IKEA-køkkener. Vi ved præcis, hvordan det skal gøres. Det betyder, at du er garanteret et topprofessionelt resultat.

Med et professionelt og fagligt korrekt opsat køkken, vil dit nye køkken komme til sin fulde ret og syne af mere, end du troede var muligt.

Hos os får du en totaloplevelse

"Vi tror på
100% gennemsigtighed"

Når du vælger Skt. Knudsgades Tømrer & Snedkerforretning til at montere dit nye IKEA-køkken tager vi os af det hele. Og vi mener det hele. Vi samler, monterer og installerer dit nye køkken og sørger for at der er støvsuget og tørret af når vi forlader det, så det eneste du skal gøre, er at nyde dit nye køkken.

Vi garanterer desuden, at dit nye køkken står færdigt og klar til brug indenfor en uge efter påbegyndt arbejde. 

Skulle der efterfølgende, mod forventning, være det mindste i forbindelse med dit nye køkken, tager vi os af det hele – kvit og frit. Du skal ikke tænke på noget som helst. Det er en service, du kun får, når du vælger os til at montere dit nye IKEA-køkken. Vælger du din egen tømrer, er det derimod din egen sag.

Sådan foregår processen

1

Bestil

 Bestilt dit nye køkken
hos IKEA

2

Kvalitetstjek

Inden monteringen igangsættes, kommer vi forbi til et før-installationsbesøg

3

Monteringstilbud

Du modtager herefter et monteringstilbud, som er en samlet pris på det hele med fuld gennemsigtighed

Når du har bestilt dit nye køkken hos IKEA, kommer vi efterfølgende ud og opmåler. Vi anbefaler at du inden vores besøg, allerede har gjort dig nogle tanker om, hvad du gerne vil have, hvor og hvordan. Det gør det nemmere for os at opmåle.

Når du, i samarbejde med IKEA, har fået designet og indrettet dit nye køkken, som du gerne vil have det, kommer vi, inden monteringen igangsættes, forbi igen, til et før-installationsbesøg. Her tjekker vi for eventuelle fejl og mangler, for at sikre, at det hele er som det skal være, og at jeres nye køkken er klar til at blive monteret. Vi hjælper selvfølgelig gerne med at guide og vejlede dig.

Du modtager herefter et monteringstilbud, som er en samlet pris på det hele med fuld gennemsigtighed, så du ved præcis, hvad du skal betale. Det er vigtigt for os, at man som kunde hos Skt. Knudsgades Tømrer & Snedkerforretning altid kan gennemskue den nøjagtige pris.

Herefter at det bare at læne sig tilbage og lade os gøre arbejdet. 

Montering af IKEA-køkkener til konkurrencedygtige priser

Selvom vi hos Skt. Knudsgades Tømrer & Snedkerforretning er eksperter i montering af IKEA-køkkener, er vores priser særdeles konkurrencedygtige. Du får en service og en faglighed, til en pris, du ikke finder andre steder. 

Vi tror på 100% gennemsigtighed, hvilket vil sige, at du hos os får én samlet pris, som er det, du skal betale – hverken mere eller mindre. Ingen skjulte gebyrer eller uforudsete omkostninger. Det mener vi er tillid, service og ærlighed.

Vil du bestille en Køkkenmontering eller har du spørgsmål?

Udfyld blot formularen her på siden og så vil vi vende tilbage til dig snarest.

Køkkenmontering

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.