Badeværelsesmontering

Hos Skt. Knudsgades Tømrer & Snedkerforretning i Odense har vi beskæftiget os med badeværelsesmontering af IKEA-badeværelser i mere end 25 år. Vi er derfor eksperter i at samle, opsætte og installere IKEA-badeværelser.

Badeværelsesmontering kan være en besværlig proces

Montering af et nyt IKEA-badeværelse kan være en lang, besværlig og vanskelig proces. Der skal både monteres vask, bundventil, vandlås, blandingsbatteri og meget mere.

Det tager ikke alene tid, men kræver også, du ved hvad du laver, hvis resultatet skal blive godt.

Lad os stå for alt besværet

"Vi tror på
100% gennemsigtighed"

Få i stedet dit drømmebadeværelse professionelt monteret af en fagmand med mange års erfaring i netop montering af IKEA-badeværelser.

Med Skt. Knudsgades Tømrer & Snedkerforretning slipper du for alt besværet og sparer kostbar tid. Lad i stedet os gøre arbejdet for dig. Vi tager vi os af det hele – fra start til slut. Det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage og se hvordan dit nye badeværelse kommer til live. 

Vores badeværelsesmontering omfatter komplet samling og montering af alle badeværelsesmøbler og vandinstallationer samt kørsel og bortskaffelse af materialer. Vi har også samarbejdspartnere, som kan sørge for evt. tilslutning af el. Ja, alt hvad der måtte være, i forbindelse med monteringen af dit nye badeværelse, tager vi os af.  Vi sørger desuden for, at der er støvsuget og tørret af, så badeværelset er klar til brug, når vi forlader det.

Når du vælger os til at montere dit nye badeværelse, får du en komplet totaloplevelse.

Sådan foregår processen

1

Bestil

 Bestilt dit nye badeværelse
hos IKEA

2

Kvalitetstjek

Inden monteringen igangsættes, kommer vi forbi til et før-installationsbesøg

3

Monteringstilbud

Du modtager herefter et monteringstilbud, som er en samlet pris på det hele med fuld gennemsigtighed

Når du har bestilt dit nye badeværelse hos IKEA, kommer vi efterfølgende ud og opmåler. Vi anbefaler at du inden vores besøg, allerede har gjort dig nogle tanker om, hvad du gerne vil have, hvor og hvordan. Det gør det nemmere for os at opmåle.

Når du, i samarbejde med IKEA, har fået designet og indrettet dit nye badeværelse, som du gerne vil have det, kommer vi, inden monteringen igangsættes, forbi igen, til et før-installationsbesøg. Her tjekker vi for eventuelle fejl og mangler, for at sikre, at det hele er som det skal være, og at jeres nye badeværelse er klar til at blive monteret. Vi hjælper selvfølgelig gerne med at guide og vejlede dig.

Du modtager herefter et monteringstilbud, som er en samlet pris på det hele med fuld gennemsigtighed, så du ved præcis, hvad du skal betale. Det er vigtigt for os, at man som kunde hos Skt. Knudsgades Tømrer & Snedkerforretning altid kan gennemskue den nøjagtige pris.

Herefter at det bare at læne sig tilbage og lade os gøre arbejdet. 

Vil du bestille en Badeværelsesmontering eller har du spørgsmål?

Udfyld blot formularen her på siden og så vil vi vende tilbage til dig snarest.

Badeværelsesmontering

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.